​Arrestohen 4 persona të dyshuar për prostitucion

0

Personat e përfshirë janë arrestuar nën dyshimin se kanë kryer veprat penale “Mundësim ose detyrim në prostitucion”, “Ofrimi i lokaleve për prostitucion” apo “Bashkëkryerja” sipas kodit penal të RKS-së.

Gjatë realizimit të planit si prova materiale janë sekuestruar përkohësisht pesë (5) telefona mobilë, njëqind e njëzet e pesë (125) euro, disa kopje të dokumenteve dhe një libër e evidencave.

Pas proceduarve të intervistimit të dyshuarit e arrestuar me vendim të prokurorit janë ndaluar për 48 orë.

Share.

About Author