Komuna e Drenasit shpërblen nxënësit që treguan sukses në garën “Kuizi i Diturisë” 2016

0

Në ceremonin e ndarjës së shperblimeve, në sukesesin e arritur të nxënësve ne garën e diturisë për vitin 2016, janë shpërblyer nxënësit më të sukseshshëm.

Në këtë ceremoni merrnin pjesë, drejtori i DKA-së, .Sadik Tahiraj, zyrtarët komunal të DKA-së, drejtor të shkollave dhe nxënës, thuhet në komuniaktën e komunës.

y

Në këtë garë, kanë marrë pjesë të gjitha Shkollat e Mesme të Ulëta dhe prej tyre vendin e parë e kanë zenë dy shkolla me pikë të barabarta; SHFMU “Azem Bejta” në Shtuticë dhe SHFMU “Migjeni” Baicë, kurse në vendin e dytë SHFMU “Bajram Curri” në Nekoc dhe në vendin e tretë SHFMU “Halil Bajraktari” në Drenas II. Nxënësit të cilët u shpërblyen me vendin e parë nga shkolla “Azem Bejta” ishin; Liridona Baliu, Diona Beqiri, Diellza Berisha dhe Kaltrina Baliu, po ashtu në vendin e parë që ishte me pikë të njejta shkolla “Migjeni”, ishin këta nxënës; Tringa Elshani, Vlerson Leku dhe Fatlum Kiqina. Në vendin e dytë ishin këta nxënës nga shkolla “Bajram Curri”, Lirigzon Murseli, Leonita Dugolli, Shkelqim Dugolli dhe Fatmire Kastrati. Në vendin e tretë që ishte shkolla “Halil Bajraktari” ishin këta nxënës, Leogzona Bajraktari, Mirlinda Bajraktari, Shëndrit Hasi dhe Erjon Berila.

Share.

About Author