Kryeministri Mustafa, besimtarëve myslimanë: Agjërim të lehtë dhe gjithë të mirat

0

Ky është urimi i Isa Mustafës:

“Të nderuar qytetarë të besimit islam,

Ju uroj përzemërsisht për fillimin e muajit të Ramazanit.

Ky muaj i madhërishëm, përçon te besimtarët dhe të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë mesazhin e solidaritetit, të devotshmërisë dhe të humanizmit, duke forcuar njëkohësisht përkushtimin për vlerat e paqes dhe të tolerancës.

Sivjet, muaji i Ramazanit e gjen Kosovën më të zhvilluar ekonomikisht, në stad më të avancuar në rrugën e saj të pakthyeshme integruese euroatlantike dhe më të përparuar në të gjitha aspektet tjera.

Ju uroj agjërim të lehtë dhe gjithë të mirat në familjet tuaja.” Rarporton DrenicaSOT.

Share.

About Author