Drejtori i AKI-së, Agron Selimaj, lexues i pasionuar!

0

Drejtori i AKI-së, Agron Selimaj, përveç menaxhimit të institucionit më të rëndësishëm në Republikën e Kosovës, Agjencionit Kosovar të Intelegjencës, gjen kohë edhe për lexim që e ka edhe pasion.

Në këto foto Selimaj është duke vizituar Panairin e librit në Prishtinë.

Panairi i 18-të i librit është hapur,  të martën, më 7 qershor, me një ceremoni zyrtare, duke mbledhur kështu, në Prishtinë rreth 100 botues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe diaspora.

Share.

About Author