Nesër në Drenas disa lokacione do të mbesin pa rrymë

0

Më 12.07.2016 në Drenas do të shkyçet dalja 10 kV Poklek i Ri prej orës 13:00 – 16:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Poklek i Ri, Korroticë e Ulët, Korroticë e Nalte, Zabel i Ulët, Komoran afër Kryqit, Banesat Poklek, Hib Petrol, Nobel Hotel, Bardh Avdullahu dhe Mehdi Ferat Xhoka. Arsyeja e shkyçjes: Punime në dhe ngritjen e një shtyllë nën tension, nga kompania G3 Inxhiniering./DRENICA SOT/

 

Share.

About Author