Xhavit Drenori shpallë kandidaturën për kryetar të Drenasit

0

Sot, para një numri të madh të qytetarëve të Drenasit, Xhavit Drenori shpalli kandidaturën e tij për kryetar të Drenasit, si kandidat i pavarur.

Ai, shpalosi planin e tij për mandatin një vjeqar, në të cilin bëjnë pjesë katër pika kryesore: Arsimi, Shëndetësia, Urbanizmi dhe qështja e pronave. Sipas tij intervenimi në këto katër fusha, do të ndikojë në përmirësimin e imazhit dhe tërheqjen e investitorëve të huaj, të cilët ka ndodhë shpesh që janë larguar për shkak të ngecjeve në këto fusha./DrenicaSot.

20161106_142310 20161106_145604 20161106_142252

Share.

About Author