Edhe Drenasi i përfshirë nga vërshimet(Foto, Video)

0

Reshjet e fundit në Kosovë, kanë përfshirë edhe Komunën e Drenasit, ku janë vërshuar kryesisht zonat përreth lumit “Drenica”, përkatësisht fshatrat, Komoran, Zabel i Ulët, Korroticë e Ulët, Korroyicë e lartë, Shtrubullovë, Kizhnarekë dhe fshatra të tjera.

Niveli i ujit vazhdon të mbetet i lartë, për shkak të reshjeve të vazhdueshme./DRENICA SOT

imag0829 imag0828 imag0826 imag0823 imag0822

Share.

About Author