Drenori i shkuran Komandantit të Policisë: Mbroni heroin që xhiroj dhunën e mësueses(foto-video)

0

Dhuna e mësueses ndaj nxënësit në shollën e fshatit Zabel i Ultë ka troditur opinion jo vetëm në Drenas por edhe në tërë Kosovën. Lajmi ka marrë dhenë dhe përë këtë rast është prononcuar edhe Ministria e Arsimit.

Nga aktivitetet ditore, Xhavit Denorit, ky rast nuk ka mundur t’i ikë. Asambelisti i PDK-së dhe së fundi edhe kandidat i pavarur për kryetar të Drenasit, i ka shkruar komandantit të Stacionit Policor në Drenas, Driton Morinës.

Drenori i ka kërkuar drejtorit Morina që ta trajtoj rastin me seriozitet si dhe t’i ofroj mbrojtje nxënësit që e xhiroj dhunën i cili për Drenorin është hero! /Drenicapress.

Share.

About Author