Kijeva bëhet me ndriçim publik (Foto)

0

Fshati Kijeve tashmë është bërë më ndriçim publik dhe kjo ka lehtësuar në masë të madhe lëvizjen e njerëzve në orët e mbrëmjes.

Ndriçimi është vendosur në rrugën kryesore të fshatit dhe në rrugë tjera dytësore.

Investimi është bërë nga komuna e Malishevës, përkatësisht nga drejtoria për shërbime publike. Kijeva tash e disa vjet po pretendon të bëhet komune.

Share.

About Author