Institucionet publike në Drenas, të kapura nga PDK-ja (FOTO)

0

Se PDK shfrytëzon dhe ka kapur komunën në gjitha sferat e jetës, dëshmon edhe mobilizimi dhe shfrytëzimi i drejtuesëve të institucioneve publike në këtë komunë.

Ata kur të vjen fushata zgjedhore shëndrrohen në puntorë të fushatave elektorale të grupeve të caktuar të cilët kanë përfituar dhe janë pasuruar duke premtuar tek qytetarët gjithçka që u është nevojitur për të përfituar votën.

Kjo renditje e këtyre drejtuesëve të institucioneve publike në Drenas të cilët janë rreshtuar për të kontribuar në fushatën zgjedhore të PDK-së :

Valdet Nika – Drejtor i Shkolles fillore “Xheva Lladrovci” në Gllanaselle

Afet Morina – Drejtor i Shkolles fillore “Ali Gashi”- Qikatove e re

Afrim Gjeli – Shef i shërbimit të Zjarrfikseve ne Drenas

Hazir Eshani – Psikolog

Bekim Gjoka – Drejtor i Shkolles fillore “Zenel Hajdini”- Terstenik

Ajet Leci – Drejtor i Shkolles fillore “Mehmet Gradica”- Gradice/DrenicaSot.

 

qikatova

qikatova-2

Share.

About Author