Këto fshatra të Drenasit nesër nuk do të kenë rrymë

0

Nesër në Drenas më konkretisht në:  TS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Komorani ( Kodi: 16023007)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë)  dhe Llapushnik (një pjesë).

 

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, do të ndërrohen shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm.

 

Share.

About Author