Vehbi Berisha bënë thirrje që qytetarët e Drenasit të mos mashtrohen serish!

0

Të nderuar qytetarë të Drenasit, edhe pse zyrtarisht jemi në fushatë elektorale mirëpo zyrtaret e lartë të shtetit por edhe të partive politike duhet të mbajnë përgjegjësi për fjalët e tyre. Ajo çfarë po dëgjojmë se gjoja se në Drenas do të investohet 13 Milionë euro, sa krejt buxheti i miratuar i Komunës së Drenasit për vitin 2017, dijeni se kjo është gënjeshtër e kulluar sepse edhe ligjërisht tanimë kjo çështje është e pamundur sepse buxheti i Komunës së Drenasit tashmë i miratuar nga Kuvendi Komunal i është dorëzuar Ministrisë së Ekonomisë dhe Financave ku tashmë veç është miratuar projekt buxheti i vitit 2017. Prandaj ju bëjë thirrje të reflektoni karshi këtyre mashtrimeve publike, e reflektimin ma të mirë mund ta bëni me 4 Dhjetor. Mos lejoni më t’iu mashtrojnë.

Është momenti, reflekto!

Voto për ndryshime, Voto nr. 14
#14 Vehbi Berisha

Share.

About Author