KVRL e Drenasit i fton kandidatët për të parin e komunës ta sqarojnë programin për rini(FOTO)

0
Sot Këshilli i Veprimit Rinor Lokal në Drenas (KVRL) ka ftuar të gjithë kandidatët për kryetar të Drenasit ndarazi për të ndegjuar nga vet ata për pikat kryesore të planprogramit të tyre mbi Rininë e Drenasit . Të ftuar kan qenë të gjithë kandidatët , por kan marr pjesë vetëm 4 prej tyre : Bedri Nika-LDK, Vehbi Berisha -Fjala, Elmi Thaqi -AKR dhe Xhavit Drenori kandidat i pavarur . Ndërsa kandidatët Ramiz Lladrovci dhe Isa Xhemajli nuk kan qenë pjesëmarrës Siq dihet KVRL-ja në bazë të statutit të saj ka organizuar këto takime , ku janë parashtruar shumë pyetje dhe probleme nga të rinjët./DRENICA SOT
15271492_764733610368864_491222928_o 15311636_764733623702196_2059435179_o b c
Share.

About Author