Rreth 40 aksidente në 24 orët e fundit

0

NË 24 ORËT E FUNDIT RRETH 40 AKSIDENTE

Për 24 orët e fundit, sipas raportit të Policisë së Kosovës, kanë ndodhur 9 aksidente me të lënduar, 32 aksidente pa të lënduar, 838 tiketa trafiku të shqiptuara, 27 arrestime, dhe 26 persona janë dërguar në mbajtje.

Share.

About Author