KQZ: FUSHATA ZGJEDHORE NË DRENAS NGA 12-16 DHJETOR

0

Komisioni Qendror Zgjedhor ka mbajtur mbledhjen e radhës ku ka vendosur që fushata zgjedhore për balotazhin në komunën e Drenasit të jetë pesë ditë, konkretisht nga 12-16 dhjetor.

Kandidati i PDK-së, Ramiz Lladrovci dhe ai i Nismës për Kosovës, Isa Xhemailaj, janë kandidatët që do ta kërkojnë sërish votën në Drenas.

Share.

About Author