Lëvizja Vetëvendosje dega në Drenas mbajti takim me kryetarin Visar Imerin

0
Sot lëvizja Vetëvendosje dega në Drenas mbajti takim me kryetarin Visar Imerin. Zërat se Lëvizja Vetëvendosje dega në Drenas është shuar, sot dolen të jenë të pavërteta kur kryetari i kësaj partie u mirëprit nga një numër i madh aktivistësh në një takim që fillimisht u mbajt në zyren e kësaj partie dega në Drenas dhe pastaj vazhduan me një sheti në sheshin e Drenasi.

Share.

About Author