Drenas: Këto vende nuk do të kenë nesër rrymë

0

Nesër disa lokacione të Drenasit do të kenë mungesë të energjisë elektrike, këtë e ka bërë të ditur KEDS-i me anë të një njoftimi.

Këto janë vendet që nesër nuk do të kenë rrymë:

Më 14.12.2016 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

·        Dalja 10 kV Gllobari ( Kodi: 16021008)  prej orës 13:00 deri në orën 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobar, Gllobar te shkolla, Tërrstenik, Gërthyesi Kalisi, Verbovc, TS Ipko dhe TS Vala.

Arsyeja e  ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

*-*-*

5.

Më 14.12.2016 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

·        Dalja 10 kV Iber lepenci (Qendra shkollore)( Kodi: 16021009)  prej orës 12:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e  mesme, Korotica,Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e  ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

*-*-*

6.

Më 14.12.2016  në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

·        Dalja 10 kV Komorani (16023007)  prej orës 11:00 deri në orën  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Komorani me lagjet(Koperativa, lagjja  re, Qendra, Shkolla, Cakit, Vilakët, Berishët, Mulakët, Ibriqet, Zogat, Bashota, Zabeli i Lartë, Mulliri, Ujësjellësi rajonal, Ibriqet e reja, Bajram Thaqi Vukovc, (Bes-Company”), fshati Llapushnik Qerkin Gashi, ”Sharri “Afrim A.Hyseni”.

Arsyeja e  ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Share.

About Author