Urime Kosovë, nënshkruhet marrëveshja më e madhe që nga paslufta (Foto)

0

Kryeministri i Republikës, Ramush Haradinaj ka nënshkruar Marrëveshjen Komerciale për ndërtimin e Termocentralin “Kosova e Re”, në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Contour Global.

Marrëveshje parashikon investim mbi 1 miliard euro, gjë që paraqet investimin më të madh në historinë e re të Kosovës. Pas finalizimit, ky projekt do të sigurojë pavarësinë energjetike për shtetin dhe popullin e Kosovës.

Share.

About Author