Drenas: Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

0

KEDS përmes një komuniikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Drenica Sot.

Kjo është komunikata e plotë:

Më 16.02.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Trasingu (Kodi:16021010) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja e konsumatorit Agjencia e Ushqimit dhe Veterinaraisë me nr.PEE 8704.

2.

Më 15.02.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drenasi 3 (Kodi:16021003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Drenasi (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare- Lokalet.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TSB 400 kVA.

Mirëmbajte të planifikuar

 

Share.

About Author