Huawei vjen me tabletin e ri MediaPad M5

0

Duket sikur ne do të shohim një numër të ri të tabletëve nga Huawei në Kongresin Botëror Mobil më vonë këtë muaj, përkatësisht modelin Huawei MediaPad M5.

Së pari u fol për Huawei MediaPad M5 të ri në dhjetor dhe tani Roland Quandt ka zbuluar se Huawei po lëshojnë tri versione të pajisjes.

Do të ketë një version me ekranin prej 8” të MediaPad M5 me 4GB RAM dhe 32GB hapësirë ruajtëse, ky model do të zbritet për 329 € për versionin WiFi dhe 380 € për modelin LTE.

Do të ketë gjithashtu një MediaPad M5 me ekran 10 inç me 4GB RAM dhe 32GB memorie, modeli i vetëm WiFi kushton € 379 dhe modelin LTE € 420.

Do të ketë gjithashtu një version Pro të tabletit me 10 inç me 4GB RAM dhe 64GB hapësirë ruajtëse, do të jetë vetëm me LTE dhe do të ketë një M-Pen Stylus, dhe kjo do të kushtojë 520 €.

Share.

About Author