Si t’a ristartoni iPhone pa i shkaktuar dëm paisjes

0

Nëse keni në dorë një celular iPhone 8 dhe keni probleme me përdorimin, sot do t’ju mësojmë se si ta ristartojmë atë pa shkaktuar probleme pajisjes.

Klikoje një herë butonin zëri Larte “Volume Up”.

Kliko dhe lëshoje shpejtë zëri Poshte “Volume Doën”.

Klikoje dhe Butonin Anësor “Side button” derisa ta sheh logon e Apple.

Share.

About Author