AT&T tregon qytetet e para që do të bëhen me 5G

0

Kompania kontraktuese në Amerikë për sjelljen e rrjetit të ri celular, 5G ka bërë publike qytetet e para që do të kenë këtë rrjet. Dallas, Atlanta dhe ëaco, Texas do të jenë qytetet e para në Amerikë me 5G.

Kompania është e bindur se këto qytete do të jenë të parat edhe në botë me 5G. Kompania garanton se shërbimi 5G do të jetë perfekt duke tejkaluar edhe parashikimet.

Shkarkimi dhe transmetimi në 4K do të jetë më i shpejtë dhe performanca e të gjitha aplikacioneve tuaja do të jetë më e pastër.

Gjithashtu do të jetë më e lehtë të lidhni pajisjet e mençura me rrjetin dhe me njëri-tjetrin.

Share.

About Author