ZONE mobile me partnerin publik Posta e Kosovës sjell modelet më të reja të markes CUBOT

0

Zone mobile sjell eksluzivisht  modelet më të reja të markes CUBOT  në këto pika shitëse: në piken  shitëse të Zone mobile Rr.Bill Clinton, gjithashtu në pikën shitëse brenda objektit të Postes kryesore në Prishtinë,  brenda Postes kryesore në Mitrovicë dhe brenda Postes kryesore në Gjilan.

E vetmja kompani që mundëson blerjen e modeleve të telefonave  deri në 24 këste .

Modelet e telefonave :

CUBOT  X18 me performancë të jashtëzakonshme:  3GB Ram, 32GB Rom, ekran  5.7 inch, 3200 mAh bateri,finger print , me super cmim vetëm 179 euro dhe 12 muaj garancion nga servisi i autorizuar.

CUBOT  H3 me super performancë:   3GB Ram, 32GB Rom, ekran 5.0 inch, 6000 mAh bateri, finger print, me cmim vetëm 159 euro me 12 muaj garancion nga servisi i autorizuar.

CUBOT MAGIC  me super performancë:  3GB Ram, 16GB Rom, ekran 5.0 inch, 2350 mAh bateri, me cmim shumë të volitshëm vetëm 139 euro,  me 12 muaj garancion nga servisi i autorizuar.

Në ZONE mobile  mund te gjeni gjithashtu  modelet më të reja të telefonave  nga  Apple dhe Samsung.

Gjithashtu  dhe  servisimin profesional të gjitha modeleve të markes Cubot, Apple dhe Samsung .

Kontakti :  080020020(pa pagese), 049 480 222.

Share.

About Author