Ministria e Shëndetësisë dhuron dy autoambulanca

0

Ministria e Shëndetësisë sot dhuron dy autoambulanca për komunitetet në Janjevë dhe Zhupë.

Në aktivitetin e parë marrin pjesë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili dhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Marija Kapitanoviq.

Në aktivitetin e dytë, ministri Ismaili ndan autoambulancën për komunitetin e Zhupës.

Share.

About Author