Christiano Ronaldo mesazh të fuqishëm: Shpëtoni fëmijët në Siri (VIDEO)

0

Njëri nga futbollistët më të mirë në botë, Cristiano Ronaldo, ka postuar një video nga lufta në Siri ku kërkon nga Kombet e Bashkuara që të shpëtohen fëmijët nga lufta, e cila tani më po zgjatë shtatë vite.

“7 fjalë për Sirinë. Shpëto fëmijët” është fushata e filluar për të ndaluar luftën dhe vuajtjet e civilëve dhe fëmijëve në Siri.

https://www.facebook.com/Cristiano/videos/10156284770182164/?t=0

Share.

About Author