Ezani nuk ndalet në xhamitë e shkatërruara nga regjimi i Asadit në Gutën Lindore

0

Ebu Gassan, muezini 20 vjeçar i xhamisë Huzejfe në Gutën Lindore e shembur gjatë sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit dhe mbështetësve të tij në Siri, nuk lejon që të ndërpritet zëri i ezanit në xhaminë që është shndërruar në rrënojë.

Ai duke ecur nga rrugët të shndërruara në rrënoja për shkak të rrethimit dhe sulmeve intensive që vazhdojnë, arrin në xhaminë Huzejfe ku 5 kohë e thërret ezanin dhe fal namazin edhe pse është i vetëm.

Foto te realizuata nga Mouneb Taim – Anadolu Agency.

Share.

About Author