Gëzim Kelmendi shkruan për sektorin privat, i quan “Kriminelët privat”

0

Kryetari i Partisë “Fjala”, doktori Gëzim Kelmendi ka shkruar rreth sektorit privat në Kosovë.

Ai i ka quajtur në një emërtim interesant punëdhënësit privat në Kosovë. Sipas tij ky sektor duhet të quhet “kriminelët privat”, raporton Drenica Sot.

Kelmendi spjegon mënyrën e funksionimit të sektorit privat në Kosovë ku thotë se shumica e firmave të mëdha në vend janë të lidhura me politikën dhe se i detyrojnë punëtorët të punojnë me orë të tëra, pa orar edhe pse ligji e obligon vetëm 8 orë.

Krejt kjo ndodh sepse nuk ka kush të i obligojë të respektojnë ligjin pasi që shumica e firmave private në vendin tonë janë të lidhura me politikën.

Ja postimi i tij bërë në rrjetin social facebook :

Share.

About Author