Në Gërmi – gjarpri nga dhjetë më të rrezikshmit (VIDEO)

0

Në parkun e Gërmisë në Prishtinë janë shfaqur gjarpërinj që janë nga dhjetë më të rrezikshmit në botë.
Të gjithë po rrezikohen prej tyre, e profesorët shpjegojnë për ta dhe tregojnë si të kemi kujdes.

Storia në vazhdim ju sjellë dëshmi të qytetarëve dhe fakte shqetësuese rreth këtij lloji të gjarpëri.

Share.

About Author