Arrestime në Drenas për prostitucion

0

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se pas hetimeve të zhvilluara nga policia dhe të udhëhequra nga Prokuroria Themelorë në Prishtinë, janë identifikuar dhe arrestuar dy të dyshuar një mashkull K –Shqiptar dhe një femër K-Shqiptare.

Deri te arrestimi i tyre ka ardhur nën dyshimin e bazuar se kanë kryer veprën penale, mundësim në prostitucion.

Pas intervistonit me urdhër të prokurorit kujdestar, të dyshuarit lirohen në procedurë të rregullt.

Share.

About Author