Arrestohen drejtuesit e kolegjit “Mehmet Akif”

0

Drejtuesit e kolegjit “Mehmet Akif” janë arrestuar sot në orët e para të mëngjesit.

Këtë e kanë konfirmuar nga institucioni arsimor “Gülistan”

“Sot ne mengjes jane arrestuar ne menyre misteriozedrejtori i institucioneve “Gulistan” z. Mustafa Erdem dhe zevendesi i tij Yusuf Karabina, drejtori Kahraman Demirez, Cihen Ozkan dhe Hasan H. Gunakan. Ende nuk dihet vendndodhja e tyre”, thuhet në komunikatën e ketij kolegji.

Share.

About Author