“MEKA” Kompania e mishit më e kërkuara këto ditë, 100% e sigurtë

0

Në këto ditë të skandaleve me mishin, ajo çka po kërkohet më shumë nga qytetarët duke insistuar e duke qenë të sigurtë, në atë që konsumojnë nga industria e mishit, kompania e haxhiut Burim Piraj “MEKA” është më e kërkuara.

Përderisa kemi parë që mishi me dhjetëra vite me afat të skaduar qarkullon nëpër tregun kosovar, a i shkon ndërmend ndokujt se ata mish ose produktet e tij mund të jenë haram dhe se llogo e certifikimit hallall, poashtu mund të jetë manipulim.

Kompania “MEKA”, është prezente në tregun kosovar me pothuaj të gjitha llojet e mishit hallall që kërkohet në blerjet që bëhen në viset shqiptare.

Kjo kompani është e certifukuar me stndartet më të larta europiane dhe se tregu i saj është çdoherë e më shumë në rritje duke qenë besueshmëra dhe kualiteti në plan të parë.

Kjo kompani është mbase e vetmja që shpërblen punëtorët e saj me 2 rroga plus brenda një viti.

Share.

About Author