Kryqi i kuq i Kosovës organizon garat e ndihmës së parë me nxënësit e shkollave të mesme të Kosovës

0

Edhe në komunën e Drenasit Kryqi i Kuq dega në Drenas ka filluar përgaditjen me nxënësit e shkollave të mesme, ku përveq anës teorike nxënësit po ushtrojnë edhe anën praktike rreth ofrimit të ndihmës së parë në rast aksidenti ose ndonjë fatëkeqsie tjtër. Trajnimi i nxënësve po kryhet nga instruktori i ndihmes së parë Egzon Morina.

Sipas degës së Kryqit të Kuq në Drenas gara së pari do jetë e nivelit komunal ku grupet e shkollave te mesme do përformojnë në sheshin Fehmi Lladrovci dhe ekipi fitues pastaj do merr pjesë në garat regjionale, në rast se ekipi nga komuna e Drenasit edhe në garat regjinale e zënë vendin e parë atëher do merr pjesë në garat Republikane./DRENICA SOT

Share.

About Author