Dy arrestime në Drenas në vende të ndryshme

0

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar dy persona të kërkuar në Drenas.

Mësohet se të dy arrestimet janë bërë në vende të ndryshme, dhe që të dy janë dërguar në vuajtje të dënimit në Burgun e Pejës.

Deri të arrestimi ka ardhur, pasi ndaj të dyshuarve është lëshuar urdhër arrest nga gjykata. /Drenica Press

Share.

About Author