Asfaltohet rruga Likoc – Abri, tani Drenasi dhe Skenderaj kanë edhe një rrugë i lidh dy qytetet (FOTO)

0

Gjatë ditës së sotme po asfaltohet rruga nga fshati Abri e Eperme në Likoc.

Sipas disa burimeve , bëhet e ditur se punimet në këtë rrugë do të përfundojnë nesër dhe kjo rrugë do të lidh dy qytetet e Drenicës, Skenderajn e Drenasin.
Kujtojmë se kjo rrugë ka një rëndësi të madhe për fshatrat e Drenicës, pasi llogaritet si rruga e dytë kryesore që i lidh këto dy qytete pas rrugës regjionale./DrenicaPress

Share.

About Author