“Katastrofë” për sportistët në Drenas, Komuna ndanë vetëm 150 euro për Klubin e Boksit “Drenas”, edhe përkundër se fituan disa trofe

0

Buxheti komunal i alokuar për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Drenasit është fyes për gjithë sportistët shprehën disa nga “përfituesit” e këtyre subvencioneve nga Komuna e Drenasit.

Listës së shumës më të madhe të fituar nga subvencioni komunal i prinë Klubi Futbollistik “Feronikeli” me 30 mijë euro, por ajo që vërehet në këtë listë është shuma e cila ka përfituar Klubi i Boksit “Drenas” nga Drenasi.

Ky klub i boksit ka përfituar vetëm 150 euro nga subvencioni komunal edhe përkundër se kishin arritur të korrin suksese të mëdha në gara të ndryshme në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar./DRENICASOT.

 

Share.

About Author