Kllodernica e Skenderajt me probleme të infrastrukturës (VIDEO)

0

Në hall me rrugën, banorët ankohen edhe për mungesë të kanalizimit dhe ujësjellësit.

Banorët e Kllodernicës së Skenderajt janë në hall me rrugën. Me vetë iniciativë, rrugën e shtruan me zhavor.

Por këta banorë e vuajnë edhe mungesën e kanalizimit dhe të ujësjellësit.

Në pushtetin komunal të Skenderajt vetëm pohojnë se janë në dijeni për problemet e banorëve të Kllodernicës.

Share.

About Author