Gjendet një mjet i pa shpërthyer në Sankofc të Drenasit

0

Edhe 19 vite pas përfundimit të luftës së fundit në Kosovë, shpesh raportohet për hasje në mjete të dyshimta që nuk kanë shpërthyer.
Ndonëse për vite me radhë janë KFOR-i dhe FSK-ja, kanë punuar për çminimin e zonave të minuara, që nga përfundimi i luftës nga minat kanë humbur jetën mbi 100 persona.Një mjet i pashpërthyer është hasur në fshatin Sankovc të Drenasit.
Drenicapress merr vesh se Policia e Kosovës dhe KFOR-i janë nisur për në vendin e ngjarjes.

Share.

About Author