Zeka: Së pari të hetohet UDBA më pas SHIK-u

0

Deputeti i NISMA-s, Mialim Zeka ka thënë se ka qenë e pari që ka kërkuar hetimin për Postën dhe Valën, sepse sipas tij aty ka më së shumti parregullsi, por kjo nismë nuk është mbështetur.

Ai ka thënë se ka qenë kundër hetimit të SHIK-ut pasi kam thënë se duhet të hetohet UDBA.

Zeka ka shprehur shqetësim edhe për shkollat e Kosovës, ku mësimdhënësit po bëjnë skandale me nxënësit, duke i maltretuar në mënyra të ndryshme.

Ai ka kërkuar ka ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi që të merren masa konkretet dhe ta trajtojë këtë problem serioz.

Share.

About Author