Homazhe pranë lapidarit të dëshmorëve Mehdi e Sylejman Bytyqi

0

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe Drejtori i Arsimit, Tafil Halilaj me bashkëpunëtor, morën pjesë në kremtimin e ditës së shkollës fillore të mesme të ulët “ Mehdi e Sylejman Bytyqi” në Bytyq.

Me këtë rast, Kryetari Lladrovci me bashkëpunëtor bënë homazhe dhe vendosën buqetë lulesh pranë lapidarit të dëshmorëve Mehdi e Sylejman Bytyqi.

Share.

About Author