Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Talent.. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun (VIDEO)…

0

Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Talent, ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun. Gjatë kësajë përformance nuk u përmbajtën as juria e këti programi, ku pasi filloj të këndojë talenti i radhës pas disa sekondave juria fillojë të qajë pas kësajë edhe publiku u emocionuan jashtëzakonisht shumë.

Shiko videon:

Share.

About Author