Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Talent.. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun (VIDEO)

0

Një ndër emisionet më të shikuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe gjithë botën “Amerika’s Got Talent”, këtë radhë kishte si kandidat një musliman.

Ajo se cfarë nuk pritej edhe ndodhi. Kur filloi të këndohej ilahija për profetin Muhammed (Paqja dhe Mëshira e Zotit qoftë mbi të), të gjithë u emocionuan gjatë interpretimit emocionues të pjesëmarrësit në “Amerika’s Got Talent”./DRENICASOT.

Shiko videon në vazhdim…

Share.

About Author