Senati i UP-së merr vendim për afatin e prillit

0

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e sotme ka marr vendim që në afatin e prillit, studentët të mund të paraqesin nga dy provime.

Në mbledhjen e sotme senati votoi pro këtij propozimi, kurse tani i mbetet fakulteteve që të vendosin se a do t’i mbajnë nga dy apo jo.

Organizata studentore UPSK, e cila udhëheqë me Parlamentin Studentor dhe me studentet senator qe janë në Senat, ka bërë të mundur që në këtë afat të mbahen nga dy provime.

Share.

About Author