Florie Haxhiu nga Drenasi ka nevojë urgjente për ndihmë

0

Florie Haxhiu nga Drenasi ka nevojë për ndihmen tuaj, ajo është diagnostifikur me tomor në veshkë ( Tu ren sin RCC, Cholelitiasis), po ashtu zonja Florie njërën veshkë e ka të hequr dhe po i rrezikohet jeta.

Familjarët bëjnë apel dhe kërkojnë ndihmë urgjente, pasi që shërimi i sajë mundë të bëhet vetëm jasht vendit  për familjen shuma e kërkuar është e pa përballueshme.

Më poshtë i keni të dhënat dhe numrin e xhirollogarisë ku mund ta ndihmoni Florien./DRENICA SOT

Share.

About Author