NISMA Socialdemokrate në Drenas uron besimtarët musliman me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit

0

Nisma Socialdemokrate në Drenas përmes një statusi në rrjetin social facebook, dje me hyrjen e muajit të bekuar të Ramazanit ka uruar gjithë besimtarët mysliman.

“Le të jetë ky muaj një rast i volitshëm për të shpalosur akoma më thellë ndjenjat e vullnetit të mirë, respektit të ndërsjellët, solidaritetit dhe përpjekjes së përbashkët në realizimin e synimeve tona gjithnjë në forcim dhe ndërtim të shtetit dhe forcim të atdheut tonë, thuhet në urimin e Nisma’s në Drenas.

Ja urimi i tyre për nder të fillimit të muajit të Ramazanit :

Share.

About Author