Maturanti nga Skënderaji shkon në maturë me Traktor

0

Kemi parë maturant nga më të ndryshmit, me ide të ndryshme dhe të veqanta.

Por, ky maturant nga Skenderaj vjen me një ide të ‘çmendur’ , ai vendosi që në mbrëmje të maturës të shkojë me traktor, kjo vide është bërë shumë shpejt virale në internet dhe po pëlqehet jashtëzakonisht shumë në rrjetet sociale.

Shikojeni videon për më shumë.

Share.

About Author