Kryetari Lladrovci takon përfaqësuesit e familjeve të dëshmorëve

0

 

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka mbajtur takim me familjarë të dëshmorëve të Komunës së Drenasit me të cilët ka diskutuar për zhvendosjen e varrezave nga varrezat e Dëshmorëve në Polac, në Kompleksin Memorial në Morinë.
Familjaret ne këtë takim, janë pajtuar që të behët rivarrosja e familjarëve dhe këtë e kanë konfirmuar përmes nënshkrimeve të dhëna.

Komuna e Drenasit, ka gjithsejtë 56 dëshmorë që do të rivarrosen në Kompleksin e Dëshmorëve në Morinë.
Rivarrimi i dëshmorëve të UÇK-së, në Zonën Operative të Drenicës në varrezat e dëshmorëve në Kompleksin Memorial në Marinë është marr vendim nga Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj.

Share.

About Author