Nuk zbatohet vendimi për mbrojtjen e prodhimeve vendore

0

Ministria e Tregtisë dhe e Industrisë ka marrë vendim për mbrojtjen e produkteve vendëse: qumështit, mishit, pemëve dhe prodhimeve të tjera, por zbatimi i këtij vendimi nuk ka filluar.

Por, ndërkohë mielli ka filluar të hyjë në Kosovë edhe nga Bosnja e Hercegovina.

Ky vendim kohë më parë kishte nxitur reagime të ashpra në Bosnje dhe Serbi. Por ku qëndron problemi?

 

Share.

About Author