Lagja Alushani në “Komorani 3” ankohet për rrugën me gjendje të tmerrshme (FOTO)

0

Edhe banorët e Lagjës “Alushani” në Komoranin 3 janë ankuar për vështirësitë që po i kalojnë me rrugën kryesore në këtë vend.

Ata në fotografitë e dërguara kanë shfaqur gjendjen katastrofale të rrugës në këtë vend. E gjithmon nëpër këtë rrugë duhet të kalojnë edhe me vetura, gjendja e të cilave mund të paramendohet nëse kalohet cdo ditë nëpër këtë rrugë dhe që Komuna nuk jep përgjegjësi për të.

Qytetarët e Drenasit po ankohen cdo ditë e më shumë për infrastrukturën katastrofale që po kanë dhe vështirësitë nëpër të cilat po kalojnë./DRENICASOT.

Share.

About Author