Kryetari i Qendrës së VV-së në Drenas, i mbulon gropat e Pal Lekajt dhe Ramiz Lladrovcit(FOTO)

0

Shemsi Elezi, kryetari i Qendrës së Vetëvendosjes në Drenas, bashkë me aktivistë të tjerë sot nuk e kanë pasur një ditë të zakonshme.

Ata ju janë përvishur punës dhe kanë dalur të mbulojnë gropat të cilat janë goxha të mëdha në rrugën Drenas – Komoran.

E kjo mesa duket është edhe kritikë e madhe për ministrin Lekaj tek ministria të cilën e udhëheq ai u “avulluan” plot 53 milionë euro.

Por Shemsi Elezi me bashkëpuntor nuk e ka parë të arsyshme të qëndroj pa reaguar. Ai me këtë gjest më shumë praktikë sa edhe përqim i mesazhit për gjendjen e infrastrukturës rrugore në Komunën e Drenasit, po janë aktiv edhe me takime të njëpasnjëshme me qytetarët e Drenasit./DRENICASOT.

 

Share.

About Author