38 aksidente trafiku brenda ditës

0

Policia e Kosovës ka njoftuar sot se gjatë ditës së mërkurë, në gjithë territorin e vendit janë raportuar 38 aksident trafiku, prej të cilave 11 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 27 të tjera me dëme materiale.

Ndërsa ndaj gjithë pjesëmarrësve në trafik që kanë thyer rregullat e komunikacionit, policia brenda ditës ka gjobitur 1 426 persona.

Share.

About Author